20 maja 2013

Opinie kursantów

Dodaj swoją opinię!

Dorota B.

23.11.2017 – Odlewnicza

Przed egzaminem wzięłam w OSK Jedynka kilka jazd doszkalających z Panią Edytą Bartosiak. Pani Edyta pomogła mi pozbyć się błędów, na które instruktor podczas kursu w ogóle nie zwrócił mi uwagi. Dzięki temu za drugim podejściem udało mi się zdać egzamin praktyczny. Polecam :)


Tomasz D.

14.11.2017 – Bemowo

Po trzech latach rozstania z prawem jazdy dziś za pierwszym podejściem bezbłędnie na Bemowie. EDYTO, JESTEŚ WIELKA :) – Instruktorka z powołania, konkretna, skutecznie zresetowała stare nawyki „recydywisty”. Przygotowując się do egzaminu bez stresu, bez stresu go zdałem.


Julietta N.

8.11.2017 – Odlewnicza

Wielkie uznania nalezą się Pani Edycie. Po 3 niezdanych egzaminach na Odlewniczej trafiłam z polecenia na jazdy doszkalające. Wyjeździłam z innymi instruktorami łącznie prawie drugi kurs. Byłam definiowana jako tzw trudny przypadek. Mimo to 3 razy powtarzała się ta sama historia-pod sam koniec egzaminu zawsze coś stawało mi na drodze do zdobycia upragnionego dokumentu. Wystarczyły 4 godziny doszkalające w jedynce i egzamin zdany! Pani Edyta tłumaczy wszystko w bardzo przystępny i jasny do zrozumienia sposób. Jest to niezaprzeczalnie instruktor z powołania! Dodatkowo otrzymałam też od niej wspaniałe wsparcie psychiczne, co w moim przypadku było bardzo bardzo ważne. Przed każdym egzaminem zalewałam się łzami i trzęsłam. Jestem bardzo wdzięczna i zadowolona!!! Polecam wszystkim!!!


Wiola Sz.

2.11.2017 – Opel Astra kombi

Wybór Edyty na instruktora był strzałem w 10 :-) pewnie to kwestia preferencji, ale ja po każdych jazdach wychodziłam z auta raz że uhahana i w dobrym nastroju, dwa, z poczuciem, że nie był to zmarnowany czas i naprawdę czegoś nowego się nauczyłam, a kolejne strachy zostały przełamane. Jedno jest pewne, jeśli nie potrafisz czegoś pojąć, zawsze znajdzie sposób, by Ci to wyjaśnić, a jak już  zrozumiesz, to przećwiczyć do upadłego. Jeśli masz problem z pewnością jazdy na drodze, szczególnie tej Warszawskiej, z czystym sumieniem polecam Edytę, bo jest w stanie temu zaradzić. Konkretna, inteligentna no i co najważniejsze  skuteczna. Złoto nie instruktorka ;-)


Karolina B.

21.10.2017 – własne auto TOYOTA RAV4

Pani Edyta to genialny instruktor, sama nie mogę wyjść z podziwu jak dobrze idzie mi parkowanie :-) Jazdy doszkalające we własnym samochodzie z panią Edytą i jej lusterkami to gwarancja sukcesu. Do tego przesympatyczna osoba. Pozdrawiam i dziękuję!


Artur M.

20.10.2017 – własne auto KIA

Zdecydowanie polecam jazdy z Edytą! Pomogła mi wrócić za kółko po około 6 latach przerwy. Nigdy nie czułem się pewnie na drodze, ale dzięki konkretnym i jasnym uwagom i bardzo dobrym podejściem do kursanta teraz na co dzień korzystam z własnego samochodu na warszawskich ulicach bez żadnych problemów. Z Edytą jeździłem zarówno autem szkoleniowym jak i później własnym. Dostałem całą masę przydatnych wskazówek nie tylko odnoszących się do jazdy samej w sobie, ale też jak użytkować samochód, jak skorzystać z myjni automatycznej i samoobsługowej a także jak zatankować samochód :) I wspomnieć muszę także, że 2 godziny jazdy upływają w bardzo miłej i rozmownej atmosferze! Jeśli ktoś chce poprawnie nauczyć się jeździć, zdobyć doświadczenie, wrócić na drogę – szczerze polecam Edytę!


Ilona K.

17.10.2017 – Bemowo

Serdecznie polecam OSK Jedynka !!! Cały kurs odbyłam pod okiem Edytki i cieszę się, że na nią trafiłam :) Wymagająca, konkretna, skrupulatnie wyjaśniała każdy manewr, a jednocześnie atmosfera w trakcie jazd była mega przyjemna :) Edyta to instruktor z powołania, bez dwóch zdań :))) W OSK Jedynka postawiłam swoje „pierwsze kroki” za kierownicą i nabrałam zamiłowania do prowadzenia auta. Polecam każdemu kto w sposób profesjonalny chce zostać przygotowany do egzaminu ;)


Sylwia T.

16.10.2017 – Bemowo

Odbywałam jazdy doszkalające przed egzaminem z Panią Edytą- wspaniała instruktorka, sympatyczna, kompetentna i potrafiąca zaszczepić poczucie pewności siebie za kierownicą, co było mi niezwykle potrzebne! Polecam :)


Julia K.

7.10.2017 – Bemowo

Wystarczyły 2 godziny jazdy przed egzaminem z Panią Edytą i tego samego dnia zdałam egzamin za 3 razem. Żałuję tylko, że nie zapisałam się tutaj od razu, miałabym egzamin zdany za pierwszym razem. Polecam wszystkim z całego serca ;)


Wojciech K.

1.10.2017 – Bemowo

Teoria. Szybkie i sprawnie zorganizowanie części teoretycznej. Jeden weekend i już można umawiać się na jazdy. Wiele cennych uwag podczas teorii, które przydały się na egzaminie teoretycznym, a czytając podręcznik nie zwróciłem na to uwagi. Jazdy. Genialne. Moją instruktorką była Edyta. Jazdy zaczynały się punktualnie w miejscu o bardzo dobrym skomunikowaniu z komunikacją miejską. Jeździłem 3-4 razy w tygodniu od poniedziałku do piątku. Mi pasowała każda godzina, więc nie miałem problemu z umówieniem się na jazdy. Zazwyczaj jeździłem między 10-16. Sprawnie wyjeździłem 30 godzin. Od początku wiedziałem gdzie chce zdawać (Bemowo) wobec czego to tam odbywały się moje jazdy. Samochód którym jeździłem podczas kursu spisywał się bez zarzutu, co ponoć nie zawsze jest standardem zwłaszcza jeśli chodzi o sprzęgło. Na każdych zajęciach pojawiały się kolejne zadania egzaminacyjne, które były świetnie tłumaczone przez Edytę. Ponadto ciągłe jeżdżenie po Bemowie i Bielanach dało mi poczucie znajomości terenu, a podczas egzaminu nic mnie nie zaskoczyło. Każdą ulicę egzaminacyjną znałem i wiedziałem czego mogę się w danej okolicy spodziewać, gdzie są podchwytliwe skrzyżowania, gdzie znaki STOP itp. Plac manewrowy był do mojej dyspozycji, nigdy nie musiałem czekać aż zwolni się łuk i będę mógł ćwiczyć. Podstawowe 30 godzin jazd w pełni mi wystarczyło do opanowania wymagań egzaminacyjnych, a nawet znalazł się czas abym poczuł większą prędkość i styl jazdy na drodze ekspresowej :) Naprawdę zostałem mega dobrze przygotowany dzięki zaangażowaniu i umiejętnościom dydaktycznym Edyty. Egzamin zdałem za pierwszym podejściem (zarówno teoria jak i praktyka). Co do samej Instruktorki to mam bardzo pozytywną opinię. Cierpliwa i wymagająca, ale bardzo trafnie wskazująca błędy jakie popełniałem i sposób w jaki mogę je poprawić. Prezentowała do mnie bardzo indywidualne podejście. Kurs w OSK Jedynka baaardzo polecam, zwłaszcza jeśli Edyta będzie instruktorem od części praktycznej :) Dodatkowym atutem jest bardzo atrakcyjna cena (ja kupowałem przez Groupon) czego trochę się obawiałem, ale jak się okazało zupełnie bezpodstawnie.


Marcin C.

26.09.2017 – Bemowo

Fakt, że egzamin zdany za pierwszym razem, a teoria na 100% mówi samo za siebie. Polecam :)


Aleksandra R.

27.08.2017 – jazdy doszkalające z prawem jazdy

Serdecznie polecam! Edyta to jedyna osoba, która była w stanie przekonać mnie, że po 4 latach „przerwy” znowu mogę usiąść za kierownicą samochodu. Dzięki swojej cierpliwości i profesjonalizmowi sprawiła, że nie boję się już wyjechać na ulice Warszawy. Doskonale tłumaczy, w przypadku trudności u kursanta stara się dojść do źródła problemu, żeby jak najlepiej wyjaśnić dany manewr. Dostałam też wiele przydatnych wskazówek, jak jeździć po stolicy. Najlepszy instruktor – i do nauki, i do doszkalania! Dziękuję!


Cezary B.

25.08.2017 – Bemowo

Baaaaaardzo polecam tą szkołę :) Super prowadzone zajęcia teoretyczne ( dobrze przyswajania wiedza z odrobiną poczucia humoru ). Część praktyczną wybrałem na terenie Bemowa, pierwszą część zajęć ( połowę wymaganych godzin ) miałem z Grzegorzem ( bardzo miły i cierpliwy instruktor ) Drugą z Edytą B. ( rewelacyjna, rzeczowa i bardzo pomocna ” Babka” zwracająca uwagę na szczegóły i przekazująca wiele istotnych szczegółów, oraz pomocnych rad) . Egzamin wewnętrzny odbywa się w normalnych warunkach na spokojnie. Uważam, że lepiej trafić nie mogłem :) Jeżeli chcecie być dobrze przygotowani to ten duet jest super, ale Edyta w szczególności!


Michał O.

12.08.2016 – Odlewnicza

Bardzo polecam tą szkołę ze względu na podejście samej szkoły oraz do klienta. Instruktorka uczyła przede wszystkim jeździć a nie na nauczeniu samego egzaminu, dawała wskazówki oraz zdradziła parę sztuczek egzaminacyjnych. Ogólnie bardzo szybko można wyjeździć jazdy jeśli jest się dyspozycyjnym (mi zajęły 2,5 tygodnia). Także podsumowując moim zdaniem szkoła z bardzo dobrym podejściem do klienta oraz bardzo dobra instruktorka Edyta ???? i gdyby nie złośliwy egzaminator to byłoby zdane za 1 razem (jazda po ulicach z zarośniętymi znakami jest chyba trochę złośliwa).


Julia B.

05.08.2016 – Bemowo

Pani Edyta – rewelacja! Prawdziwy instruktor z powołania:) dzięki Jej pomocy egzamin zdałam za pierwszym razem. Serdecznie polecam!


Weronika W.

04.08.2016 – Bemowo

Z czystym sercem mogę polecić szkołę OSK Jedynka. Zdałam co prawda dopiero za 5 razem, ale wynikało to z mojej półrocznej przerwy w kursie. Jeździłam z Panem Arturem, który jest naprawdę super instruktorem z powołania, ma dużo cierpliwości i dobrze potrafi wytłumaczyć wykonywanie rożnych manewrów. Po 3 niezdanych egzaminach z przyczyn organizacyjnych szkoły, na jazdy doszkalające została przydzielona mi Pani Edyta. Trochę obawiałam sie zmiany z Pana Artura, ale nie było czego !!! Z nowego punktu widzenia została oceniona technika mojej jazdy oraz zostały jasno wskazane moje bledy. Pani Edyta przekazuje wskazówki w sposób STANOWCZY, ALE MILY, tak ze informacje same zostają w głowie. Przede wszystkim jestem wdzięczna Pani Edycie za to, że poczułam sie PEWNIE za kółkiem oraz wbiła mi do głowy jak postępować z egzaminatorem, co spowodowało, ze egzaminatorzy W KONCU PRZESTALI narzekać tylko W MILCZENIU I SPOKOJU jechali jako pasażer. Co do godzin jazd również nie mam zastrzeżeń. Ponieważ jestem osoba pracującą mogłam jeździć tylko rano lub po południu. Pan Artur jak i Pani Edyta nie robili żadnych problemów i byli bardzo wyrozumiali przy umawianiu sie na jazdy. GORACO POLECAM OSK JEDYNKE !!!!


Dawid M.

03.08.2016 – Bemowo

EDYTA !!!EDYTA I JESZCZE RAZ EDYTA!!! WSPANIAŁA KOBIETA!!!! Lepiej być nie mogło!!!!


Barbara Z.

02.08.2016 – Radarowa

Po dwukrotnej nieudanej próbie zdania egzaminu praktycznego na kat B. straciłam wiarę w swoje umiejętności. Wydawało mi się, że od uzyskania prawka dzieli mnie przepaść. „Problem z łukiem, manewry, szybkość reakcji, oczy dookoła głowy i WORD Okęcie”. Zdecydowałam się na jazdy doszkalające z Panią Edytą. Pani Edyta swoim indywidualnym podejściem do kursanta, pasją, profesjonalizmem, zaangażowaniem spowodowała, że poczułam się za kierownicą pewnie i jazda samochodem stała się przyjemnością. :-) Na wszystkie moje problemy znalazła sposób, co zaowocowało zdaniem egzaminu. Polecam ten ośrodek a w szczególności Panią Edytę, instruktora z powołania.


Olga T.

25.07.2016

Polecam Panią Edytę, wymarzony instruktor. Zna doskonale egzaminacyjne trasy, świetnie uczy i wprowadza miła atmosferę :) sama przyjemność.


Iwona D.

22.07.2016 – Bemowo

Pani Edyto, jeśli kurs to tylko z Waszą szkołą i u Pani jazdy. Dziękuję za cierpliwość i naukę.


Robert R.

27.06.2016 – Bemowo

Szybkie, profesjonalne i kompletne przygotowanie do egzaminu, a także do kierowania pojazdem już po otrzymaniu prawa jazdy. Szczególnie polecam instruktorkę Panią Edytę z fantastycznym, pozytywnym nastawieniem do kursantów. Egzamin zdany za drugim razem, jednakże pierwsze niepowodzenie wynikające tylko i wyłącznie z zagapienia. Wszystko na plus.


Kasia B.

24.06.2016 – Bemowo

Gorąco polecam Panią Edytę z Jedynki, która ma dużo cierpliwości i daje cenne rady. Jest instruktorem z powołania :) Nauka odbyła się bezstresowo i profesjonalnie.


Dominika F.

13.06.2016 – Bemowo

Moim instruktorem była Pani Edyta. Z całego serca polecam! Nie dość, że jest po prostu fajną osobą, to nauka jazdy z nią jest samą przyjemnością. Od razu widać, że jest to instruktor z powołania, daje mnóstwo cennych rad, nie denerwuje się niepotrzebnie oraz poświęca sporo czasu na manewry tak, aby przygotować kursanta na wszystko, co może go spotkać podczas egzaminu. Jednym zdaniem – najlepszy instruktor jakiego warszawskie drogi widziały :)


Michał J.

09.06.2016 – Bemowo

Teoria mega sprawna. Potem pierwsze jazdy z Panem Maćkiem: siła spokoju. A na koniec druga cześć praktyki z Edytą Bartosiak. Pierwsze wrażenie – żyleta! Drugie: konkret, cierpliwość i sama przyjemność.


Magdalena K-W.

05.06.2016 – Bemowo

Gorąco polecam OSK Jedynka. Kurs zaczynałam z Panem Maćkiem, który ma anielską cierpliwość, świetny instruktor dla początkujących, posiadający dużą wiedzę. Część drugą kursu odbyłam z Edytą i przekonałam się, że opinie które można znaleźć na jej temat w 100% są prawdziwe: pełen profesjonalizm, miła i bezstresowa atmosfera podczas kursu, w przystępny sposób potrafi przekazać wiedzę.


Sebastian K.

30.05.2017 – Bemowo

Szybkie terminy jazd. Pani Edyta z która miałem przyjemność jeździć pełna profeska, instruktor z powołania. Polecam OSK Jedynka.


Daria

26.05.2017 – doszkalanie własnym autem Peugeot 206

Pani Edyta to świetna instruktorka. Przede wszystkim przekazuje mnóstwo cennych praktycznych wskazówek i ma do tego dar :) Polecam!


Sylwia

17.05.2017 – doszkalanie własnym autem Lancia Ypsiylon

Egzamin na prawo jazdy dawno zaliczony, ale samochód stał porzucony, bo po latach przerwy, lęk przed „kółkiem” paraliżował. Po pomoc zwróciłam się do Edyty i okazało się, że to strzał w 10-tkę! Bardzo profesjonalne podejście, oprócz wiedzy koniecznej, dużo przydatnych rad i ogromne wyczulenie na odpowiednią kulturę jazdy. Dziś dzień bez prowadzenia „czerwonej strzały” to jak dzień stracony ;) A wszystko dzięki Pani Edycie! :)


Jakub P.

09.05.2017 – Bemowo

Miałem przyjemność jeździć z Panią Edytą i jestem pod wrażeniem, że udało Jej się ulepić ze mnie kierowcę, który zdał egzamin państwowy za pierwszym razem i czuje się pewnie za kierownicą. Zarówno szkoła jazdy jak i Pani Edyta mocno warta polecenia.


Natalia M.

04.05.2017 – Bemowo

Jestem bardzo zadowolona z kursu. Teoria poszła szybko, łatwo i przyjemnie ;) Praktyka z Grzegorzem, a później z Edytą. Egzamin zdany szybko i z pewnością, że jestem dobrze przygotowana. Polecam.


Mateusz M.

26.04.2017 – Bemowo

Egzamin praktyczny (na Bemowie) zdałem bez stresu za pierwszym podejściem, więc myślę iż posiadająca uprzejmą, ugodową i pomocną kadrę pracowniczą szkoła ‚OSK Jedynka’ jest naprawdę godna polecenia!!! Jeździłem z Panią Edytą, którą serdecznie pozdrawiam! Bardzo sympatyczna i punktualna instruktorka o realistycznym i konkretnym – zwłaszcza jak na kobietę :) – podejściu do kursantów oraz do prowadzenia pojazdu. Profesjonalnie uczy zarówno jeździć (a nie tylko zdać egzamin) jak i prawidłowego zachowania za kierownicą względem innych użytkowników na drodze, co zwłaszcza przy jeździe po mieście jest dość istotne. Zdane za 1 razem!


Piotr G.

25.04.2017 – Bemowo

Świetna szkoła jazdy! Dobra cena za kurs, dobrze zorganizowane i szkoła mieści się w dobrej lokalizacji (centrum). Jeździłam z Edytą, bardzo fajna i luźna atmosfera, profesjonalne, indywidualne podejście do kursanta i bardzo dobrze tłumaczy, nauczyła mnie mnóstwo praktycznych umiejętności i przede wszystkim opanowała mój stres!!! Kurs był wielką przyjemnością i lepiej trafić nie mogłem, dzięki Edycie egzamin zakończył się sukcesem za 2 razem.


Oliwia K.

21.04.2017 – Bemowo

Nie przestraszcie się „największej jędzy w całym ośrodku” – nikt lepiej nie szkoli niż Pani Edyta :D Po jazdach z nią żaden lewoskręt czy parkowanie nie będą straszne. Nawet największe panikary (jak ja) dzięki niej są w stanie zdać już za pierwszym razem :)


Olga Z.

29.03.2017 – Bemowo

Kurs odbyłam pod okiem Pani Edyty. Profesjonalne podejście do kursanta oraz super atmosfera. Egzamin zdałam za pierwszym razem.


Aneta S.

21.03.2017 – Bemowo

Jestem Pani Edycie wdzięczna za profesjonalne przygotowanie mnie do egzaminu. Oczywiście zdałam za pierwszym razem! Atmosfera podczas jazd świetna :) Dziękuję za wszystko:)


Agata W.

17.03.2017 – Bemowo

Polecam serdecznie OSK Jedynka w Warszawie. Jazdy z Panią Edytą były dla mnie wartościowe, nauczyłam się mnóstwa praktycznych umiejętności, ale też dzięki udanej terapii szokowej przełamałam swój lęk przed prędkością. Teraz tylko czekać na pierwszy mandat za przekroczenie ;)


Agnieszka J.

16.03.2017 – Bemowo

Wykupiłam jazdy doszkalające u p.Edyty po dwóch niepowodzeniach na egzaminie (stres zwyciężył). Od razu zwróciła mi uwagę na moje pewne niedociągnięcia, ale też pochwaliła umiejętności i ogólną technikę jazdy. Udzieliła kilku cennych wskazówek i dodała pewności siebie przed egzaminem. Profesjonalna, trafnie oceniająca zdolności, wspierająca, choć „się nie certoli, wali prosto z mostu”!


Małgosia T.

18.03.2017 – Bemowo

Bardzo polecam! Profesjonalne podejście ze strony instruktora, wszystko dobrze wytłumaczone, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Zdane za 1 razem :) Polecam szczególnie p. Edytę, konkretna, profesjonalna, wymagająca i odporna na łzy ;) Jestem bardzo zadowolona z wybranej szkoły i drugi raz podjęłabym taką samą decyzję :) Dziękuję pięknie!


Daniel T.

13.03.2017 – Radarowa

Nie ma to jak Ciotka Instruktorka! Przygotowała mnie profesjonalnie wytykając błędy po szkole jazdy z Piaseczna. Teraz już wiem, że to był mój błąd, wybierając tę szkołę. Na całe szczęście wzięła się za mnie „ostro” i tym sposobem oraz własną pracą udało mi się zdać za 1 razem w najgorszym ponoć miejscu egzaminowania czyli na Okęciu. Stres był niesamowity, presja Ciotki i rodziny też, ale dałem radę. Egzaminator surowy, maglował mnie przez godzinę ale się nie dałem, dzięki trikom mojej kochanej ciotki ;) Jest surowa i wymagająca, ale teraz wiem dlaczego :) Kocham Cię i dziękuję jak nie wiem co!


Magda D.

27.03.2017 – Bemowo

W końcu trafiłam na instruktorkę z powołania! Bardzo dziękuję za poświęcony czas i zaangażowanie. Dzięki Pani mam prawko! Super Instruktorka Pani Edyta!


Kamila K.

26.02.2017 – Bemowo

Dzięki P. Edycie, jej mega wiedzy i zaangażowaniu moja córcia w końcu została driverem :) Pozdrawiamy! Tomasz G. i Kamila


Gabrysia S.

10.01.2017 – Garwolin

Mega polecam, super atmosfera, bardzo dobra szkoła. Zdałam, a to wszystko dzięki najlepszej instruktorce na świecie Edycie. Dziękuję :)


Piotr K.

05.01.2017 – Bemowo

Super podejście do kursanta oraz bardzo dobre przygotowanie techniczne, które skutkowało zdaniem praktyki za pierwszym razem z pochwałą za styl. Polecam Panią Edytę, gdzie podczas jazdy można się wiele nauczyć, ale również pośmiać!


Kasia J-K

03.01.2017 – Bemowo

Potwierdzam wszystkie wcześniejsze pozytywne opinie o szkole i o p. Edycie. Dzięki p. Edycie zdałam egzamin na prawo jazdy, co wcześniej wydawało mi się czymś niewykonalnym. Jest świetnym nauczycielem – wymagającym, surowym, dokładnym, ale jednocześnie dowcipnym, potrafi świetnie motywować. Pani Edyto jeszcze raz dziękuję!


Joanna T.

20.12.2016 – Bemowo

Przed egzaminem doszkalanie z Edytą, super instruktor – Pani Edyto wielkie dzięki. Tak więc jednym słowem – polecam, profesjonalna kadra. Dzięki, Joanna.


Bartek M.

19.12.2016 – Bemowo

Serdecznie polecam! Rzetelne przygotowanie. Czas na jazdach spędzony bardzo efektywnie. Instruktor Edyta pierwsza klasa. Zdałem i jestem w gronie nowych kierowców :) Dzięki OSK Jedynka nabrałem pewności siebie za kierownicĄ, wszystkim bardzo polecam!!! Kierowca Bartek


Karolina B.

10.12.2016 – Bemowo

Miałam przyjemność mieć jazdy doszkalające z najlepszym instruktorem, z jakim miałam do czynienia, tj. p. Edytą. Z czystym sumieniem mogę polecić współpracę z p. Edytą, ponieważ jest to osoba profesjonalna w swoim fachu, rzetelna, wyrozumiała, a przede wszystkim cierpliwie i dokładnie korygująca popełniane błędy podczas prowadzenia auta. To dzięki p. Edycie mam teraz prawo jazdy, ponieważ oprócz merytorycznych uwag i rad, pomogła mi uwierzyć w moje umiejętności oraz poczuć się pewnie na drodze. Czego wymagać więcej od instruktora? Polecam! :)


Monika R.

8.12.2016 – Bemowo

Polecam tę szkołę jazdy. Instruktorzy (brałam tam również godzinę doszkalająco-przypominającą przed egzaminem z innym instruktorem niż od kursu) bardzo profesjonalni, atmosfera bardzo dobra. Instruktorka (pani Edyta) chętnie odpowiadała na pytania, wyjaśniała niejasności i nauczyła pewności siebie na drodze. Cena i lokalizacja bardzo dobre. Teoria i praktyka zdane za pierwszym podejściem.


Ania K.

27.11.2016 – jazdy doszkalające – Bemowo

Szkoła godna polecenia, brałam jazdy doszkalające przed egzaminem u Pani Edyty. Po kilku latach przerwy od kursu i trzech nieudanych próbach zdałam teraz egzamin za pierwszym razem! Pani Edyta w trakcie lekcji wszystko jasno tłumaczyła, odpowiadała na pytania, ale i kiedy trzeba było nie cackała się, dzięki czemu nabrałam więcej pewności siebie za kółkiem :)


Małgorzata W.

19.11.2016 – jazdy doszkalające

Egzamin na prawo jazdy zdałam 6 lat temu, w wieku 40 lat… Z różnych powodów nie usiadłam jednak za kółkiem. Od trzech miesięcy jeżdżę samochodem codziennie! Jest to w dużym stopniu zasługa Pani Edyty, która bardzo mi pomogła nie tylko odświeżyć umiejętności, ale nauczyła mnie także kilku nowych ważnych rzeczy. Przede wszystkim jednak dodała mi odwagi i wiary w to, że dam radę. Jestem Jej za to ogromnie wdzięczna i tą drogą raz jeszcze serdecznie dziękuję :) Pani Edyta jest konkretnym, wymagającym i bardzo życzliwym nauczycielem. Miło wspominam kilka wspólnie spędzonych godzin. Polecam wszystkim zainteresowanym!!!


Marta L.

06.11.2016 – jazdy doszkalające

Miałam dużo szczęścia trafiając na jazdy doszkalające do p. Edyty. Po 20 latach przerwy wracam do bycia kierowcą i zajęcia z p. Edytą są zawsze doskonale dostosowane do moich indywidualnych potrzeb. P. Edyta spokojnie i jasno pokazuje, co i jak skorygować w technice jazdy. Stawia konkretne wymagania i jednocześnie umie podtrzymać wysoki poziom wiary w końcowy sukces. Uczy, wspiera i motywuje – wszystko w przyjazny, profesjonalny i też dowcipny  :-) sposób. Dzięki p. Edycie odkryłam radość z prowadzenia samochodu i chęć stałego doskonalenia moich umiejętności kierowcy. Pani Edyto – BARDZO DZIĘKUJĘ!!!


Anna B.

04.11.2016 – jazdy doszkalające – Bemowo

Po niemal 3 latach niejeżdżenia samochodem, nie najlepszymi doświadczeniami z wcześniejszymi instruktorami i egzaminatorami do egzaminu praktycznego przygotowywała mnie Edyta. Edyta jest osobą profesjonalną, konkretną, spokojną i cierpliwą, która doskonale przekazuje swoją wiedzę i umiejętności. Jednak nie cacka się z brakiem skupienia i myślenia, co dla mnie jest olbrzymim plusem, gdyż szybko pozwala ci to wrócić na odpowiedni tor. Nie tylko nauczy cię doskonale zdać egzamin, ale także nauczy cię codziennej, nieco realniejszej eksploatacji samochodu. Gorąco polecam!


Janusz M.

24.10.2016 – jazdy doszkalające – Bemowo

Super instruktorka i super szkoła. Dzięki Pani Edycie zdałem za pierwszym razem. Serdecznie polecam i strasznie dziękuję.


Kuba C.

18.10.2016 – Bemowo

Super, zdane za pierwszym razem, bardzo miła atmosfera podczas jazd! Zdałem za 1 razem.


Bartek D.

17.10.2016 – Bemowo

Super szkoła, ekstra instruktorzy, zdałem za pierwszym razem.


Ania P.

19.09.2016 – jazdy doszkalające – Bemowo

5 gwiazdek dla p. Edyty! Gdyby była moim instruktorem od początku kursu, zdałabym za pierwszym razem (co i tak ominęło mnie o włos). Wspaniały pedagog – polecam każdemu!


Agata S.

01.09.2016 – jazdy doszkalające – Radarowa

Pani Edyta, Pani Edyta – n a j l e p s z a ! Trafiłam tutaj po 7 latach od zakończenia kursu. Zdałam za drugim razem z mojej nieuwagi (nie patrzyłam na znaki). Czułam się przygotowana lepiej niż kilka lata temu, nic mnie na egzaminie nie zaskoczyło. Pani Edyta nie czaruje – jak jest źle, to jest źle, jak jest dobrze to jej opinia buduje pewność siebie. Cieszę się, że znalazłam tę szkołę.


Adam P.

28.08.2016 – jazdy doszkalające – Bemowo

Polecam bardzo. Jeździłem z dziewczynami: Edytą i Anią. To były jazdy doszkalające. Dziewczyny dopasowywały się do moich możliwości czasowych, atmosfera przednia i pełna profeska.


Katarzyna M.

15.08.2016 – jazdy doszkalające – Radarowa

Bardzo rzetelna i profesjonalna szkoła, do tego lokalizacja w samym centrum. Samochody zadbane, instruktorzy punktualni. Szczególnie polecam Panią Edytę – prawdziwy pedagog, cierpliwa i potrafiąca przekazać wiedzę, a do tego dusza człowiek :-) Wszystkim bardzo polecam.


Aneta O.

11.08.2016 – jazdy doszkalające – Bemowo

Wielkie podziękowania dla pani Edyty za miłą atmosferę podczas nauki, za cierpliwość i dzielenie się wiedzą w prosty i zrozumiały sposób. Zdałam za drugim razem. Polecam wszystkim z czystym sumieniem. Wielkie dzięki.


Mateusz S.

22.07.2016 – Bemowo

Sympatyczni pracownicy, mila opieka pani recepcjonistki, fajnie prowadzone zajęcia teoretyczne, luźne a nie sztywne wykorzystywanie podręcznika. I najlepsza wg mnie instruktorka Pani Edyta. Gorąco polecam, bo zdałem za 1 razem!


Dawid V.

14.07.2016 – Bemowo

Polecam! Szczególnie panią Edytę!


Alicja D.

11.07.2016 – jazdy doszkalające – Bemowo

Gorąco polecam szkołę wszystkim, którzy chcą się nauczyć dobrze jeździć. Szczególnie chciałam podziękować Edycie z którą miałam jazdy, jest instruktorem z powołania, dzięki niej zdałam egzamin. Ma ogromną cierpliwość i wiedzę, świetnie przygotowuje nie tylko do egzaminu, ale również do praktycznej jazdy na przyszłość. :)


Zosia B.

09.07.2016 – Radarowa

Świetnie wykwalifikowani instruktorzy z cierpliwym i miłym podejściem do kursanta. Doskonałe przygotowanie do egzaminów, a także stan pojazdów bez zarzutu. Pełen profesjonalizm i dobra organizacja. Można polecić wszystkim!


Marta P.

27.06.2016 – Bemowo

Z całego serducha polecam instruktorkę Edytę – wspaniała osoba, genialny nauczyciel! Dzięki niej okazało się, że zrobienie tego prawa jazdy nie jest tak naprawdę tak skomplikowane, jak mi się wydawało! Przez kilka godzin jazd doszkalających nauczyłam się więcej, niż podczas całego kursu w innej szkole jazdy. POLECAM!


Magda J.

24.06.2016 – Bemowo

Szkoła bardzo dobra, atmosfera podczas jazd naprawdę bardzo luźna i przyjemna. Polecam Panią Edytę, która potrafi wszystko dokładnie wytłumaczyć w sposób bardzo zrozumiały. Na pewno pokaże wszelkie możliwe haczyki egzaminacyjne, dzięki czemu na egzaminie nie podwinie się noga nikomu :) Jest najlepsza i z każdego zrobi kierowcę :) Bemowo pokonane za 2 razem!


Patrycja Z.

22.06.2016 – Garwolin

Dzięki Edycie udało mi się spełnić swoje największe marzenie, chociaż jeszcze 3 m-ce temu nic na to nie wskazywało, że w ogóle zrobię prawo jazdy. Edyta jest cierpliwa i opanowana, a jazdy z nią to terapia dla tych, którzy myślą, że nigdy nie zaczną jeździć. Zdałam za 2 razem. Dziękuję!!!


Aneta S.

16.06.2016 – Radarowa

Fachowa instruktorka, same plusy. Dogodne godziny jazdy i trasy egzaminacyjne.


Kasia Ł.

14.06.2016 – Bemowo

Bardzo wymagający instruktorzy, ale dzięki nim nabywa się bardzo dobrych nawyków. Skupiają się na rozwoju ucznia oraz kibicują Ci w każdym momencie szkolenia. Przećwiczyłam z nimi wszystkie manewry oraz jeździłam głównie po Bemowie. Nie udało mi się szybko zdać egzaminu przez moje nastawienie do niego, a nie przez niedouczenie bądź złe przygotowanie. Ogólnie bardzo dobra szkoła!


Magda C.

08.06.2016 – Garwolin

Instruktorka Edyta – nie mogłam trafić lepiej! Ogromne umiejętności dydaktyczne. Potrafi bez stresu, krzyku i represji zmotywować do podejmowania wyzwań (wiadomo, dla kursantki w pierwszych godzinach nauki lewoskręt wydaje się lotem w kosmos). Pełny profesjonalizm – żadnego załatwiania prywatnych spraw, pogaduch przez telefon. I starająca się pogodzić swój napięty harmonogram z możliwościami kursantek. Jestem przekonana, że bez Edyty po 30 godzinach kursu i 10 doszkalających nie zdałabym egzaminu praktycznego za pierwszym razem. Dzięki wielkie Edyta! Jesteś wielka!


Szymon W.

29.05.2016 – Bemowo

Serdecznie polecam instruktorkę Panią Edytę. Przez 10 godzin jazd doszkalających nauczyłem się znacznie więcej (w tym zupełnie nowych dla mnie rzeczy) niż przez 30 u instruktora, z którym miałem kurs. Egzamin praktyczny zdany przy pierwszym podejściu (Bemowo, egzaminator – P. Witold Biter – bardzo rozsądny, również polecam ;)


Alicja L.

10.05.2016 – Radarowa

Dobra szkoła, ciekawe i konkretne wykłady, profesjonalni instruktorzy i gwarantowane zdanie egzaminu! Wszystko udało się za 1 razem.


Małgorzata T.

15.05.2016 – Radarowa

Polecam Wam warszawską „OSK Jedynka”. Uczą w niej prawdziwi pasjonaci nauki jazdy, którzy do swojej pracy podchodzą rzetelnie, mądrze, są cierpliwi – a do mnie potrzeba było tej cierpliwości ogromu – a przede wszystkim zaszczepią w Was poczucie, że jazda samochodem to cholerna odpowiedzialność, niesamowita przyjemność i prawdziwa kultura społeczna. Świetnie przygotowane samochody, profesjonalni instruktorzy, wiedza, wiedza i jeszcze raz wiedza przekazywana na bieżąco w trakcie jazd, manewrów, obserwacji dróg, a to wszystko w przemiłej atmosferze. Instruktorzy z Jedynki są chodzącą reklamą tej szkoły. Naprawdę POLECAM!!! Szczególnie ukłony dla ostrej, ale niesamowitej Edyty B. :) POLECAM!!! A i najważniejsze… teoria i praktyka za pierwszym razem!!!


Ewelina S.

17.05.2016 – Radarowa

Szkoła godna polecenia. Odbywałam tam zarówno kurs jak i godziny doszkalające. Instruktor-pani Edyta Bartosiak jest osobą, która zasługuje na mega pochwałę zarówno jako instruktor, który rzetelnie, profesjonalnie, ciekawie i „w punkt” prowadzi kursanta przez godziny jazdy. Jest oddana temu, co robi i potrafi świetnie wykonać swoją robotę:) Jest świetna w praktycznym i rzeczowym nauczeniu, jak prowadzić auto. Polecam, polecam, polecam…!!! :) Gdybym miała ponownie wybierać, byłaby to Pani Edyta!;)


Joanna S.

29.04.2016 – Bemowo

Brałam w tej szkole jazdy doszkalające z panią Edytą. Polecam wszystkim szkołę, a szczególnie panią Edytę, która jest najlepszym instruktorem, na jakiego można trafić :)


Weronika K.

27.04.2016 – Bemowo

Z czystym sumieniem polecam OSK Jedynkę. Do egzaminu byłam przygotowana w bardzo profesjonalny sposób. Teoria zajęła tylko jeden weekend i od razu zapisałam się na jazdy. Zdałam za pierwszym razem teorię jak i praktykę. Instruktorka Pani Edyta wspaniała – nie tylko instruktorka ale i osoba. Od początku do końca jeździłam tylko z nią. Jest bardzo zaangażowana, cierpliwa, profesjonalna i zna się na rzeczy. Nigdy jazdy nie były odwoływane, zawsze wszystko punktualnie. Na jazdach panuje bardzo miła atmosfera, nie denerwuje się, kiedy coś nie wychodzi, co pozwala łatwiej przyswoić wiedzę. Nauczyła mnie wszystkiego, za co jestem jej bardzo wdzięczna i wszystkim życzę takiej instruktorki. Egzamin praktyczny zdałam bez błędnie za 1 razem. :) Dziękuję, dziękuję i jeszcze raz dziękuję :) POLECAM! :)


Iza C.

21.04 2016 – jazdy doszkalające – Radarowa

Jeździłam z Panią Edytą, polecam! Mistrz :) Konkretnie i rzeczowo, tłumaczy tak, że dociera nawet do najbardziej opornej głowy. W moim przypadku musiała jeszcze posprzątać po instruktorze z Wyższej Szkoły Jazdy, więc nie było lekko, a się udało :)


Aga W.

09.04.2016 – Radarowa

Polecam OSK Jedynka, w szczególności Instruktorkę Edytę! Pełen profesjonalizm, bardzo konkretne i rzeczowe wskazówki, bez zbędnego owijania w bawełnę, a przy tym w świetnej atmosferze! Po każdej lekcji z Edytą czułam się pewniej za kierownicą i nabierałam nowych umiejętności. Zwracała uwagę na istotne elementy poruszania się po jezdni, ćwiczyła ze mną wszystko, z czym miałam problem. Stan pojazdów również do pozazdroszczenia, samochód był czysty i zadbany, wszystkie układy działały bez zarzutu. Dochodzi do tego dobra cena – jednym słowem – WARTO! Zdałam za 2 razem.


Paulina P.

06.04.2016 – Radarowa

Wzięłam 10h jazd doszkalających i bardzo dobrze mi się jeździło z panią Edytą, po jazdach z nią zdałam egzamin bez problemu. Daje bardzo pomocne rady, dzięki którym jest dużo łatwiej na egzaminie.


Iwona D.

29.03.2016 – Radarowa

Serdecznie wszystkim polecam tę szkołę nauki jazdy. Bardzo miła atmosfera, bardzo dobrzy Instruktorzy w szczególności Pani Edyta! Rzeczowa, punktualna, cierpliwa, zwraca uwagę na szczegóły – Instruktor z powołania. Ja jestem bardzo zadowolona, że trafiłam w ręce tak profesjonalnego Instruktora, który w bardzo przystępny sposób przekazał mi potrzebną wiedzę oraz motywował i był zaangażowany. Dla mnie piątka z wielkim plusem!


Asia J.

21.03.2016 – Bemowo

Koniecznie Pani Edyta! Super atmosfera, a przy tym zero owijania w bawełnę, pełny profesjonalizm, widać, że instruktorka z pasją! Dostałam konkretny zastrzyk wiedzy i przydatnych umiejętności. Miałam wcześniej 3 rożnych instruktorów w innych szkołach (zawaliłam 1 podejście), więc wiem, co mówię – to dzięki kilku spotkaniom z Panią Edytą zdałam za drugim razem.


Magda Sz.

Jazdy doszkalające własnym samochodem Kia Sportage

Doszkalające jazdy z Edytą to był mój strzał w dziesiątkę :) Prawko zrobione 20 lat temu, samochód pod domem od pół roku … i co z tego? Jak tu jeździć? Wykupiłam kilka jazd z L, ale to nie to samo co własnym autkiem. Bariera zmiany samochodu z L na swój własny była dla mnie nie do pokonania. Do czasu… kiedy Edyta usiadła na siedzeniu pasażera :) Cierpliwości, wyrozumiałości i profesjonalizmu Edyty – tego było mi trzeba, to był ten brakujący element, który pozwolił mi zacząć jeździć, najpierw z Edytą, później samodzielnie. Edyta przekazała mi wiele cennych uwag jak bezpiecznie prowadzić samochód, zachowywać się na drodze i na czym polega kultura jazdy. W czasie jazd czułam się bezpiecznie i z każdą przejechaną wspólnie godziną sama byłam coraz bardziej odważna i pena siebie na drodze. Poza tym, co tu dużo mówić, godziny spędzone w samochodzie z Edytą to była dla mnie świetna zabawa i przygoda w doborowym towarzystwie. Dziękuje Edyta, że obdarzyłaś mnie zaufaniem i wsiadłaś ze mną do mojej srebrnej strzały :) Ogromnie polecam jazdy doszkalające z Edytą :)


Tomasz M.

04.03.2016 – Radarowa

Jak najbardziej polecam tą szkołę!!! Wykłady były na dobrym poziomie merytorycznym, Pani Edyta – świetny instruktor nauki jazdy, solidnie i fachowo przygotowała mnie do egzaminu. Udało się za 1 razem!


Damian P.

29.02.2016 – Radarowa

Zdecydowanie polecam! Najlepsza szkoła nauki jazdy w Warszawie, nie ma lepszej od OSK Jedynka :) Instruktorka od jazd – pani Edyta nauczyła mnie na tyle dobrze, żebym poradził sobie zarówno na egzaminie państwowym jak i normalnej jeździe samochodem. Jest to najlepsza instruktorka. Zdałem za 1 razem dzięki uczeniu się w tej szkole. Jestem w pełni usatysfakcjonowany!


Ola L.

29.02.2016 – Radarowa

Świetna szkoła, Pani Edyta jako instruktor jest najlepsza!!! Gorąco polecam. Przygotuje najlepiej, jak potrafi do egzaminu państwowego. Dzięki niej zdałam za 1 razem :) A atmosfera na jazdach była wspaniała, niestresująca :)


Grażyna B.

27.02.2016 – Radarowa

Polecam Panią Edytę Bartosiak wszystkim przygotowującym się do egzaminu na prawo jazdy. Jest osobą bardzo zainteresowaną, aby jej kursant zdał egzamin. Bardzo profesjonalnie a jednocześnie z wielkim zaangażowaniem podchodzi do swojej pracy. Nie „odwala roboty”, jak to zdarzyło mi się zauważyć u innych instruktorów. Jest ciepłą, fajną kobietą, która w moim przypadku, weszła w moje położenie i wszelkimi sposobami starała się, abym poprawiła swój kiepski styl jazdy nabyty u innych instruktorów oraz wypunktowała braki (a było ich sporo), jak również wspierała mnie psychicznie. Jak widać z odpowiednim skutkiem, skoro po 10 godzinach jazd doszkalających z Panią Edytą zdałam egzamin na prawo jazdy za pierwszym razem.


Magda B.

24.02.2016 – jazdy doszkalające – Radarowa

Świetna szkoła, polecam w szczególności Panią Edytę, niesamowity człowiek, jazdy doszkalające z nią to sama przyjemność:)


Izabela P.

14.02.2016 – jazdy doszkalające – Radarowa

Cudowny instruktor (pani Edyta) w ciągu 10 jazd doszkalających nauczyła mnie więcej niż przez 30 godzin w Linii. Super atmosfera, pełen profesjonalizm, spokój i opanowanie wobec kursanta. Najlepsza szkoła z możliwych – każdemu polecę :)


Ania K.

11.02.2016 – kurs OSK Jedynka – Radarowa

W „Jedynce” odbyłam cały kurs, egzamin państwowy zdałam za pierwszym razem. Jazdy miałam w większości z NIEOCENIONĄ panią Edytą, która jest w pełni profesjonalnym instruktorem, dodatkowo jest bardzo kontaktowa i cierpliwa. Zawdzięczam jej zdanie egzaminu. Zdarzyło mi się jeździć z innymi instruktorami, każdy z osobna indywidualnie podchodzi do kursanta i ma masę cierpliwości ;) Atmosfera podczas jazd była bardzo miła. Co do wykładów, były prowadzone sprawnie i przystępnie dla każdego. Pod każdym względem polecam OSK „Jedynka”. Udało się za 1 razem!


Adrian O.

09.02.2016 – kurs OSK Jedynka – Radarowa

Wykłady jak wykłady – jedni będą bardziej się nudzili, a inni mniej. Co do jazd do polecam szczerze instruktorkę Edytę! Cierpliwa, punktualna, profesjonalna. Z nią na pewno zdacie. Dzięki jej przygotowaniu zdałem praktykę za pierwszym razem na Radarowej. 5/5 nic złego nie mogę powiedzieć o Pani Edycie, ani o tej szkole jazdy. Polecam! :) Egzamin zdałem za 1 razem!!!


Klaudia K.

05.02.2016 – jazdy doszkalające – Radarowa

Odbywałam w Jedynce tylko jazdy doszkalające. Kilka godzin miałam przyjemność jeździć z Panią Edytą, która była w stanie nauczyć mnie rzeczy, których nikt wcześniej nie potrafił mi wytłumaczyć . Pani Edyta jest instruktorem z powołania, dającym wiele przydatnych rad i zwracającym uwagę na technikę i bezpieczeństwo jazdy (które są bardzo ważne w czasie egzaminu). W czasie jazd panowała bardzo przyjemna atmosfera oraz instruktorka ma bardzo dobry kontakt z kursantem. Jestem bardzo zadowolona, że mogłam jazdy doszkalające odbyć w Jedynce. Rezultatem tego jest oczywiście zdany egzamin :) Bardzo polecam Jedynkę, a szczególnie Panią Edytę.


Magda M.

08.01.2016 – jazdy doszkalające – Radarowa

Niestety nie miałam przyjemności odbywania kursu w Jedynce ale skorzystałam z jazd doszkalających, które okazały się strzałem w dziesiątkę. Edyta – bo to z nią jeździłam, jest niesamowitą kobietą z powołania do nauki jazdy dla każdego. Proszę mi wierzyć na słowo, skoro udało jej się zrobić ze mnie kierowcę, to wiem co mówię. Postanowiłam ponownie podjeść do egzaminu po 2 latach przerwy i przygoda zakończyła się pozytywnym wynikiem egzaminu. Bardzo konkretna, profesjonalna, z niesamowitą wiedzą doprowadzi każdego do pozytywnego zdania egzaminu praktycznego. Jazdy dla mnie osobiście były samą przyjemnością w mega fajnej atmosferze. Bardzo polecam :)


Agnieszka B.

04.01.2016 – Radarowa

Moja mała przygoda z Jedynką przebiegła bardzo szybko i przyjemnie. Przydzielony mi został początkowo pan Bogdan, a następnie pani Edyta. Były to jazdy przebyte w bardzo milej atmosferze i bez stresu. Instruktorzy są pogodni, dobrze i dokładnie tłumacza zasady i przygotowują do egzaminu oraz łatwo można z nimi nawiązać świetny kontakt. Swój egzamin zdałam za pierwszym razem, wiec to chyba mówi samo za siebie. Jedynkę polecam w 100%, a w szczególności panią Edytę :)


Ania

31.01.2016 – doszkalanie własnym autem

Poprosiłam o kilka godzin doszkalających – mam prawo jazdy, ale od kilku lat nie siedziałam za kółkiem. Bardzo polecam panią Edytę – przede wszystkim z uwagi na świetny kontakt, osobiste podejście, lekcje w bezstresowej, przyjaznej atmosferze, dużo cierpliwości i poczucie humoru – cieszę się że na Panią trafiłam i dziękuję za lekcje :-)


Marta Z.

14.12.2015 – Radarowa

Mój kurs z Jedynką przebiegł bardzo szybko i sprawnie. Postarali się aby dopasować mnie do instruktora i trafiłam na Edytę. Złapałyśmy dobry kontakt, Edyta w prosty i konkretny sposób wyjaśnia zasady poruszania się na drogach oraz zwraca dużą uwagę na technikę jazdy. Miło i owocnie spędzone 30 godzin. Zdałam swój egzamin państwowy za drugim razem, ale tylko dlatego, że za pierwszym miałam duży niefart pogodowy i warunki oraz niespodziewana sytuacja uniemożliwiła mi zdanie. Drugie podejście obeszło się płynnie i oczywiście stresowo, ale trafiłam na pozytywnego (i trochę pomagającego egzaminatora) i zdałam. Polecam OSK Jedynka i oczywiście personalnie – Edytę ;)


Emilia K.

24.11.2015 – Radarowa

Egzamin zdany za 3 razem, ale na ten trzeci dopiero byłam dobrze doszkolona dzięki najlepszym instruktorom w Warszawie. Pan Robert i Pani Edyta – MISTRZOWIE! Lepiej trafić nie mogłam. P.S. Podobno trafiłam na najsurowszego egzaminatora na Radarowej, na szczęście egzamin przebiegł pozytywnie dzięki wyżej wymienionym instruktorom. JESZCZE RAZ BARDZO DZIĘKUJĘ!


Małgorzata P.

23.11.2015 – Radarowa

Współpracowałam z trójka instruktorów ;) – Grzegorzem, Zbyszkiem i Edytą. Ku memu zdziwieniu udało im się zmienić zamykającą oczy panikarę w całkiem pewnego siebie kierowcę w przemiłej i zabawnej atmosferze. Praktyczny na Radarowej zdałam przy 2 podejściu!


Mateusz D.

23.11.2015 – Radarowa

Po 2 latach przerwy w robieniu prawa jazdy wykupiłem 10 h doszkalających. Moja instruktorka Pani Edyta, przygotowała mnie na tyle dobrze, że zdałem za 2 razem. Pełen profesjonalizm ze strony instruktora. Bardzo dużo i dobrze tłumaczy pokazując na przykładach. Egzamin zdawałem na Radarowej w Warszawie. O ile za pierwszym razem kiedy tu zdawałem, czekałem ponad 1,5 h aż mnie wywołają, to tym razem po 5 min. usłyszałem swoje nazwisko. Mój egzaminator Pan Zbigniew K. głównie wypowiadał tylko polecenia jazdy. Bardzo neutralny. Polecam wszystkim przyszłym kierowcom tą szkołę. Zdacie na 100%!


Maciek S.

20.11.2015 – Bemowo

Najlepsza szkoła w Warszawie. Zdecydowanie polecam tą szkołę! Profesjonalne i indywidualne podejście do każdego kursanta. Polecam jako instruktora Panią Edytę. Daje bardzo pomocne wskazówki i na jazdach panuje bardzo miła atmosfera. Zdałem za 1 razem!!! Polecam!


Michał N.

16.11.2015 -Radarowa

Kurs skusił mnie ze względu na chyba możliwie najniższą cenę kursu na rynku. Myślałem, że coś się za tym kryje, a tutaj się okazuje, że prowadzone wykłady są naprawdę w fajnej atmosferze, instruktorzy którzy mnie uczyli (Grzegorz 13 jazd i Edyta 2 jazdy) są świetni, pełen profesjonalizm i miła atmosfera. Kurs co prawda zdałem dopiero za 3 razem, ale powód jest taki, że mam słabe nerwy, ale samo przygotowanie pod względem umiejętności było świetne. Polecam tą szkołę każdemu!


Sylwia M.

09.11.2015 – Radarowa

Zdecydowanie polecam jazdy doszkalające u Edyty :) Pełen profesjonalizm, super podejście do kursanta i świetna atmosfera. Cenne wskazówki przydały się na egzaminie, który udało mi się zdać za drugim razem.


Dorota P.

08.11.2015 – Radarowa

Odbyłam jazdy doszkalające u Pani Edyty i jestem zachwycona! Jeździło się miło, mega naturalnie, atmosfera idealna. Ponadto dostałam wiele wskazówek, które BARDZO pomogły mi spokojnie i bezpiecznie poruszać się samochodem :) Wynikiem jest tu egzamin zdany bezbłędnie :) Mój zdany egzamin to w dużej mierze jej zasługa. Polecam wszystkim panią Edytkę, bo to instruktor z powołania!


Kasia M.

25.10.2015 – jazdy doszkalające Bemowo

Zdałam egzamin na prawko za drugim razem. Szkoła rewelacyjna, zwłaszcza Pani Edyta – dusza człowiek. Kobieta z powołania, która jest stworzona do tej pracy. Jazdy są prawdziwą przyjemnością, a egzamin to tylko formalność :) Nauczyłam się bezpiecznej, dynamicznej jazdy, a przy tym pokochałam samochody – przyjemne z pożytecznym ;) Jeśli chcesz być pewny siebie za kółkiem, nie stresować się na egzaminie i lubisz dobre poczucie humoru to polecam p. Edytę, bo jest najlepsza :)


Gosia W.

17.10.2015 – jazdy doszkalające Radarowa

Dzisiaj wreszcie zdałam egzamin na prawo jazdy. Zmagałam się z tym długie miesiące, ale dopiero kiedy zapisałam się do Jedynki, a konkretniej do Pani Edyty, zaczęłam rozwijać swoje umiejętności. Pani Edyta nauczyła mnie parkować w każdy sposób i w różnych warunkach tak, aby zawsze się udawało. Brakowało mi też zawsze pewności za kierownicą i odpowiedniej dynamiki jazdy, ale to wszystko naprostowało się wraz z jazdami doszkalającymi w OSK Jedynka. Dzisiaj (17.10) miałam egzamin na Radarowej z egzaminatorem Markiem Białasiewiczem. Miał chyba dość kiepski dzień, bo cały czas wydawał się podenerwowany. Mimo wszystko nie popełniłam większych błędów i udało się. Podsumowując, polecam panią Edytę z Jedynki, bo jest konkretną, kompetentną i niezwykle uczciwą osobą. Ponadto udało mi się zbudować z nią serdeczną relację. Stosujcie się do tego, co sugeruje, bo to naprawdę działa.


Anna L.

1.10.2015 – kurs OSK Jedynka – Radarowa

Instruktorka Edyta przygotowywała mnie do części praktycznej i tak właściwie dzięki jej wskazówkom, cierpliwości, wiedzy, którą mi przekazała oraz oczywiście mojej pracy, jestem we właściwym miejscu – egzamin praktyczny zdałam za pierwszym razem :) Dziękuję Edyta! Michałowi też serdecznie dzięki za skuteczne uwagi podczas jazd doszkalających! Szkoła bardzo dobra, polecam!


Kornelia W.

22.09.2015 – kurs OSK Jedynka – Radarowa

Z całego serca polecam tą szkołę. Jeździłam na początku z panem Bogdanem a później z panią Edytą. Instruktorzy bardzo profesjonalni, cierpliwi, bardzo dobrze tłumaczą co i jak :) Bardzo elastyczne godziny umawiania jazd, nigdy z niczym nie było problemów. Wszystko zdane za pierwszym razem – to chyba najlepszy dowód na umiejętności instruktorów :D Serdecznie dziękuje :D


Damian W.

22.08.2015 – kurs OSK Jedynka

Odbyłem właśnie naukę jazdy w szkole i polecam go każdemu. Instruktorzy naprawdę są profesjonalistami. Polecam Pana Michała i Panią Edytę. Warto z nimi się uczyć od początku do końca. Szybka łatwo i przyjemnie. Serdecznie polecam! Niska cena a profesjonalizm jest!


Piotr K.

18.08.2015 – kurs OSK Jedynka

Bardzo szybko i profesjonalnie, świetna atmosfera! Polecam Panią Edytę i Pana Bogdana.


Kamil K.

12.08.2015 – kurs OSK Jedynka

Polecam szkołę, mila atmosfera, ciekawe wykłady. Polecam Panią Instruktor Edytę.


Marta Ż.

28.07.2015 – jazdy doszkalające

Bardzo szybkie i profesjonalnie szkolenie początkujących kierowców. Osobiste podejście do każdego. Bezstresowa nauka. Było bardzo miło! Polecam Panią Edytę, która potrafi każdego nauczyć jeździć z głową!


Angelika P.

28.07.2015 – jazdy doszkalające

Gorąco polecam tę szkołę, a w szczególności Panią Edytę. Dzięki jej radom oraz motywacji w końcu udało mi się zdać egzamin praktyczny.


Piotrek

22.08.2015

Miałem szczęście, że na ostatnie 4 godziny jazd mogłem trafić na Panią Edytę. Profesjonalne podejście, ogromne doświadczenie, poczucie humoru a jednocześnie rzetelne wskazówki czynią, że Pani Edyta jest kompletnym instruktorem! Dodatkowo otucha jaka przekazuje po niepowodzeniach pozwala uwierzyc w swoje siły by się nie poddać. Teraz pozostaje budować doświadczenie, by dorównać Pani Edycie! :) Jeszcze raz dziękuję!


Kinga G.

20.07.2015

Pani Edyta sprawiła, że uwierzyłam w swoje umiejętności. Miałam tylko dwie godziny z tą instruktorką, a byłam tak napełniona pozytywną energią przed samym egzaminem. Dzięki niej nie stresowałam się podczas egzaminu. Podpowiedziała mi wiele wskazówek i doszlifowała moje umiejętności. Dziękuje bardzo! :) PS. Egzamin oczywiście zdany bez problemu za pierwszym razem :)


Monika L.

15.07.2015

Szkoła godna polecenia, teoria załatwiona w jeden tydzień, ale wykłady ciekawe i zawierające wszystko co najważniejsze. Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem z kolizją w trakcie (nie z mojej winy) dzięki instruktorce Edycie! ;)


Bożena

06.07.2015

Pani Edyta Bartosiak jest wyjątkową instruktorką jazdy, korzystałam z nauki jazdy u wielu instruktorów ale żaden z nich nie dorównywał Pani Edycie. Przede wszystkim profesjonalizm, kultura, takt, poczucie humoru i opanowanie – to co charakteryzuje Panią Edytę. Pani Edyto dziękuję za Pani cierpliwość i cieszę się, że mogłam być Pani uczennicą. Nareszcie całkiem nieźle radzę sobie z jazdami po 10 latach przerwy w prowadzeniu samochodu.


Marlena S.

23.06.2015

Gdyby nie Edyta dziś nie zdałabym prawka. Po pół roku od ukończenia kursu zdecydowałam się na egzamin. Kiedyś jeździłam z Edytą, a dwa tygodnie temu dobrałam jazdy doszkalające właśnie z Edzią. Mimo ogromu stresu, który mnie dziś dopadł, pamiętałam jej słowa, pamiętałam wskazówki itp. Edzia dzięki wielkie za Twoje poświęcenie i cierpliwość! Wiem, że nie jestem łatwym egzemplarzem, ale dałaś radę. Ja też dałam i zdałam.


Milena Z.

21.06.2015

Razem z mężem zdaliśmy egzaminy państwowe w pierwszych terminach, nie biorąc dodatkowych jazd doszkalających! Jesteśmy bardzo zadowoleni. Z takimi instruktorami jak Pan Grzegorz, Pan Zbyszek i Pani Edyta nauka jazdy to sama przyjemność. Potrafią przekazać swoją wiedzę w bardzo przystępny sposób. Nie ma się co zastanawiać nad wyborem!


Paola M.

12.06.2015

Dziękuję „od-jazdowej” Edycie i Arturowi za przygotowanie mnie do egzaminu. Przed kursem nie wiedziałam nawet gdzie jest sprzęgło, a przeszkolili mnie tak, że teorie zdałam za pierwszym razem a praktykę za drugim (stres mnie zjadł za pierwszym). Prawko zrobiłam ekspresowo, bo kurs rozpoczęłam 9.05.15 a 12.06.2015 mam zdany egzamin. Polecam serdecznie :)


Ula

29.05.2015

Zdecydowanie polecam jazdy doszkalające u Edyty :) Dzięki niej nabrałam pewności siebie i po 7 latach od zdania egzaminu uwierzyłam, że naprawdę zacznę jeździć sama samochodem :) A poza tym jazdy z Edytą to po prostu miło spędzony czas :)


Agnieszka J.

04.05.2015

Korzystałam z jazd doszkalających po nauce w innej szkole jazdy. Instruktorka Pani Edyta była bardzo wyrozumiała, kompetentna i udzieliła mi wielu cennych wskazówek, cały czas dodawała mi wiary w siebie i egzamin praktyczny zdany :) Serdecznie polecam!


Hubert Ożarowski

04.05.2015

Bardzo polecam, teoria i praktyczny za 1 razem :)


Paulina

20.04.2015 – jazdy doszkalające

Polecam gorąco lekcje u pani Edyty! Miałam pewien problem z manewrami dużym samochodem, który niedawno kupiłam (prawo jazdy mam od jakiegoś czasu choć praktyki mało). Pani Edyta wszystko mi wyjaśniła, pokazała… ze stoickim spokojem :) i pełnym profesjonalizmem. Bardzo dużo skorzystałam i nauczyłam się wielu praktycznych „trików”. Polecam wszystkim!


Mateusz Misiak

16.12.2014

Szkoła godna polecenia!!! Super instruktor – Edyta Bartosiak. Pełen profesjonalizm z nutą dobrego humoru i świetną atmosferą podczas jazdy. Z Panią Edytą każdy nauczy się jeździć :)


Łukasz Kaczyński

09.01.2015

Nie mogłem liczyć na lepszą szkołę, zarówno pod względem instruktorów (prawdziwych fachowców w swej dziedzinie, z powołania), a poznałem wszystkich i każdego polecam (jeździłem z panią Edytą, wiele mi przekazała od siebie, dużo się od niej nauczyłem i ją polecam szczególnie, bo oprócz nauki jest super człowiekiem, nigdy się przy niej nie nudziłem ^^ ). Teoria przyspieszona pozwala szybciej zabrać się do właściwej jazdy. Cena dobrze wyważona i choć znaleźć w Warszawie można szkoły tańsze, to lepiej dorzucić parę groszy i mieć spokojniejszą głowę na egzaminie ;) Teoria dla mnie była banalna, choć wewnętrzną zdawałem 3 razy! Praktykę zdałem dopiero za 2 razem, ale to przez własną nieuwagę. Mógłbym tu jeszcze wiele wymieniać i wychwalać, ale i tak już się rozpisałem, zobaczcie sami, bo warto ;)


Daniel Popławski

09.01.2015

Po roku przerwy wykupiłem 2 godzin jazd doszkalających. Następnego dnia zdałem praktyczny za pierwszym razem. Polecam :)


Daniel Jędrzejczyk

19.01.2015

Drugie podejście :) W całej mojej karierze edukacyjnej – jedyna szkoła, do której przyjemnie mi się chodziło :) Super atmosfera, wykłady przeprowadzane sprawnie, wszystko załatwiane jest bardzo klarownie i bez zbędnych problemów. Co do nauki praktycznej – miałem przyjemność jeździć pod okiem Pani Edyty, bez której na pewno nie poszłoby tak sprawnie, czas na jazdach wykorzystany w 120% ;) Instruktor z powołania! Ba, cała szkoła z powołania! Pozdrawiam.


Wiktor P.: Bemowo z 1 razem!

28.10.2014

Świetna szkoła zatrudniająca najlepszą instruktorkę w Warszawie, Edytę Bartosiak. Dzięki niej nie tylko zdałem teorię i praktykę za pierwszym razem, ale też po prostu polubiłem jazdę samochodem. Dziękuję bardzo!!!!!!!!!


Dominik C.: Za pierwszym razem Bemowo!

01.11.2014

P. Edyta wymiata, nie mogłem trafić na lepszą osobę! Bardzo rzetelna, nigdy nie było spóźnienia, a czas wykorzystywany był do granic możliwości. Jednocześnie wymagająca i zaangażowana, a także wyrozumiała. Serdecznie polecam.


Grzegorz

15.2014

Pani Edyta jest bardzo dobrym instruktorem. Ponad 20 lat nie prowadziłem samochodu. Gdy wsiadłem po tak długiej przerwie za kierownicę, miałem okropnego stresa. Po prostu bałem się jeździć. Wziąłem kilka jazd doszkalających u Pani Edyty, która baaardzo mi pomogła. Bardzo dobrze wszystko tłumaczy. Jest spokojna i rzeczowa. Ma bardzo dobre podejście do zestresowanych jazdą osób. Dziś dzięki Pani Edycie mogę jeździć z moim małym synkiem. Jazda stała się przyjemnością. Za co bardzo Jej dziękuję.


Krzysztof: zdany egzamin za pierwszym razem

28.05.2013

Z Edytą zaledwie 4 godziny jazdy, ale bardzo cenne i przydatne, łatwość tłumaczenia, dobra atmosfera sprawia sukces, spokojnie można polecić i opina jak najbardziej pozytywna. Dziękuję za przekazanie mi ważnych informacji. Egzamin zdany za pierwszym razem. Jeszcze raz dziękuje bardzo.


Anka: Radarowa za 5

27.03.2013

Dzisiejszą datę powinnam sobie wytatuować na klacie: nigdy więcej WORD-u! Po kilku nieudanych próbach (2 pierwsze obiektywnie z mojej winy, 2 kolejne – mogłabym dyskutować) egzamin zakończony wynikiem pozytywnym. Dziękuję w szczególności Edzi, z którą spędziłam najwięcej czasu za kółkiem. Edzia to nie tylko świetna instruktorka, ale też fenomenalna babka, dzięki której, ja, człowiek po wypadku samochodowym, przełamał strach i nauczył się jeździć! RESPECT!


Natalia: Radarowa – za pierwszym :)

25.04.2013

Zdałam za pierwszym razem, teorię (nową) 02.04, praktyczny 18.04.2013 o godz. 19.00. Cały kurs przejeździłam z Edzią, zaczynałam z przerażeniem i prawie płaczem, ale przyjmowałam wszystkie uwagi i na końcu kursu czułam się za kółkiem pewnie i na egzaminie byłam spokojna i opanowana, a teraz nie mogę się doczekać aż odbiorę dokument i wyjadę na drogę, Dzięki! Pozdrawiam!


Anna K.: Radarowa – zdany! :)

30.04.2012

Drugie podejście po 10 latach po kursie, 3 elki na sumieniu, a potem 10 h jazd doszkalających i proszzz… cuda :) Egzamin zdany. Serdeczne dzięki p. Edytce, która 2 h przed egzaminem zaczarowała mi trasę i poprowadziła niemal dokładnie drogą mojego egzaminu. Kobitka super, szczerze polecam zdenerwowanym i rozkojarzonym taka jazdę terapeutyczną przed samym egzaminem. Powodzenia życzę, szkołę polecam, a konkurencji niech kuny kable zeżrą.


Monika P.: Bemowo – done!

17.05.2012

4 podejście – 6 godzin jazd z Edytą. Bardzo, bardzo chciałabym podziękować Edycie za to, że wytrzymała ze mną 4 godziny w deszczach i ciemnościach. Trasa, którą jeździłam z Edytą, powtórzyła się na egzaminie. Znałam każdy ukryty STOP, wszystkie jednokierunkowe, na których chciał mnie złapać, kiedy skręcałam w lewo. Czułam się o wiele pewniej, znając wszelkie haczyki tej trasy. Zdecydowanie polecam jazdy z Edytą tuż przed egzaminem. Nie dość, że ma dar „zaczarowania trasy egzaminu”, to jeszcze wspomoże dobrym słowem i dowartościuje kandydata na kierowcę.


Anita K.: Radarowa – 1 raz!!!

15.06.2012

13 czerwca tym razem nie okazał się pechowy!!! Mimo padającego deszczu, stresu i niezbyt miłego egzaminatora udało mi się zdać za pierwszym razem! DZIĘKI WIELKIE Edycie! Powodzenia pozostałym kursantom i do zobaczenia na drodze już wkrótce.


Martyna: Życie jednak bywa piękne!!!

10.07.2012

Po wielu wyjeżdżonych godzinach u różnych instruktorów, trafiłam na tzw. doszkalanie do pani Edyty i gdyby nie ona, to kto wie… Reasumując: szczęście nie do opisania, rady pani Edyty BEZCENNE! Pozdrawiam wszystkich, którzy dzielnie czekają na to wyjątkowe ” Yuuuuuuuuuuuupiiiiiiiiiiiiii!”


Anna D K: A jednak można :)

30.07.2012

Miło czytać opinie radosnych ”nowo upieczonych” kierowców. Ja bierną posiadaczką prawa jazdy byłam przez 11 lat, czynnym kierowcą jestem od 2 miesięcy. Pani Edyta i pan Marek K. pomogli mi uwierzyć w siebie, przekonali, że i JA MOGĘ BYĆ kierowcą. Dzięki jazdom doszkalającym w WSNJ przekonałam się, że nie trzeba kurczowo trzymać się kierownicy, a można czerpać przyjemność z jazdy ;) Za uwagi techniczne serdecznie dziękuję, są przydatne na drodze, za pomoc w zwalczeniu mojego demona będę Wam zawsze wdzięczna! A wszystko to w komfortowych warunkach „z domu i pod dom”, z ogromną dyskrecją i kulturą. Pani Edyto – mój sukces jest Pani sukcesem, to było trudne wyzwanie. Dziękuję zwłaszcza za to, że ja nie od początku wierzyłam w sukces, ale Pani Edyta nie zwątpiła nigdy! Kłaniam się z szacunkiem dla profesjonalistów i do zobaczenia na trasie.


Tomasz K.: Nerwówka! Też do 3 razy sztuka!

20.09.2012

Egzamin od początku był walką, by opanować nerwy! Dwa podejścia do łuku, dwa razy górka, kilka skrętów w lewo, ale grunt to przychylność egzaminatora i słuchanie rad świetnej instruktorki Edyty! Egzaminator mimo kilku sytuacji, w których zabrakło koncentracji i zdrowego rozsądku, docenił rozwagę na drodze i to, że na każdym kroku starałem się mu pokazać atuty nabyte w czasie lekcji. Obracanie głowy, spoglądanie w lusterka, uwaga na pieszych itp. Mimo nerwówki udało się szczęśliwie przebrnąć!


Edyta Kupisz: EDYTA – zdałam!!!

13.12.2012

Dzisiaj o 6 rano udało się!!! Zdałam za czwartym razem. Trzy razy oblałam na łuku, a dziś jak już zaliczyłam ten nieszczęsny łuk, to wszystko poszło jakoś tak łatwo. Duże ułatwienie to oczywiście godzina 6 rano – Ochota jeszcze nie zbudziła się ze snu. Dziękuję Edzi za wsparcie, naukę i to, że pomogła mi uwierzyć w siebie – jesteś najlepszą instruktorką na świecie!


Agnieszka: WORD Bemowo – POZYTYWNY!!!

14.12.2012

EDZIU to dzięki Tobie wynik egzaminu POZYTYWNY – jesteś stworzona do zawodu instruktora nauki jazdy. Serdecznie dziękuję!!!


Ewelina: Zaliczone, II podejście

19.12.2012

W pierwszych słowach dziękuję za nauczenie mnie jeździć Edytko, a wiem , że nie było to łatwe! Pan egzaminator informuje mnie, że egzamin zakończony wynikiem pozytywnym… największy prezent pod choinkę i najlepszy. Oczywiście swój sukces zawdzięczam Edytce, dzięki której do końca życia zapamiętam skrzyżowania lewostronne na Bemowie. Jeszcze raz bardzo dziękuję i pozdrawiam!


Marzena: Radarowa – zdane za 1 razem

29.01.2013

Oczywiście wielkie podziękowania dla Edzi, która wytrzymała te wszystkie godziny ze mną. Za profesjonalizm, umiejętne podejście do ucznia, cierpliwość, cenne wskazówki i ogólnie za przygotowanie do jazdy. Sprawiłam sobie i mężowi super prezent, gdyż zdawałam egzamin w rocznice naszego ślubu. Jeszcze raz bardzo dziękuję za nauczenie mnie kierowania samochodem.


Monika: Odlewnicza

07.02.2013

Edyto, bardzo, bardzo, dziękuję, za pomoc, doszlifowanie tego, co nie szło, za dobre rady i oczywiście atmosferę na jazdach. Egzamin zdany! Na placu raz dwa łuk, górka zaliczone. Na mieście, nie ominęły mnie drobne potknięcia, ale chyba parkowaniem równoległym i poradzeniem sobie z trudnym wyjazdem trochę mu zaimponowałam. Pewność siebie i pełna kontrola samochodu na pierwszym planie. Twoja pomoc była nie oceniona. Jeszcze raz dziękuję i do zobaczenia na drodze!


Iza T.: WORD Bemowo

12.02.2013

Zdałam wczoraj za 1 razem! Cudowne dziecko trzech instruktorów. Od początku… cały kurs zrobiłam w innej szkole, do Edyty trafiłam na dodatki. Edyta zwróciła mi uwagę na moje pewne niedociągnięcia, przekazała mnóstwo istotnych informacji, dzięki którym przestałam się bać pewnych sytuacji na drodze!


Martyna: Radarowa

14.02.2013

Dzień egzaminu 13.02.2013, godzina 20:41 zaczyna się oczywiście z 40-minutowym opóźnieniem, ale to już chyba standard… Chciałam serdecznie podziękować Edzi, bez której tego egzaminu na pewno bym nie zdała, to instruktor naprawdę znający się na swojej robocie i na pewno lubiący ją, co jest baaaardzo ważne, dziękuję EDYTKO!!!


Sylwia P. Radarowa – zdałam HUUUUUUUUURA!

21.02.2013

Miałam bardzo mało wiary we własne umiejętności, ale Edyta (instruktor) potrafiła doskonale wydobyć moje umiejętności i skutecznie pozbyć się lęków  Szukała sposobów na wytłumaczenie sytuacji, których ja nie mogłam w żaden sposób ogarnąć. Ona nauczyła mnie wszystkiego od podstaw, nauczyła prawidłowej techniki jazdy i bezstresowego prowadzenia auta. Każdemu polecam takiego instruktora jazdy. Będzie brakowało mi Twojego humoru! Egzamin miałam dzisiaj na Radarowej o godz. 11:30, jeździłam godzinkę. Egzaminator srogi, ale widać do oswojenia he, he, he. EDYTKO, JESTEŚ WIELKA!!!!


Źródło: Wesoła Szkoła Nauki Jazdy / OSK Jedynka / Super prawo jazdy